четвер, 19 вересня 2019 р.

УВАГА!ДІТИ НА ДОРОЗІ!


     Традиційно у вересні в освітньому закладі проходить місячник "Увага! Діти на дорозі!". Мета  місячника : розкрити  в учнів почуття відповідальності за своє життя та здоров’я , навчити норм безпечної поведінки на дорогах.
     У холі та в бібліотеці освітнього закладу бібліотекарі школи провели бібліомікс «Увага!Діти на дорозі!»  для учнів 2 - 4 класів, на якій обговорювалися правила поведінки на дорозі та дорога зі школи додому. Щоб розповідь була цікавіше, продемонстрували дітям тематичний мультиплікаційний фільм «Абетка безпеки на дорозі. Уроки тітоньки Сови».           





   Літні канікули завершились, і всі школярі повернулись  до школи. Саме тепер маленьким пішоходам як ніколи потрібні допомога та підтримка дорослих. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі – перед тим, як перейти дорогу, необхідно зупинитись, подивитись ліворуч і праворуч . Також варто акцентувати увагу маленьких пішоходів, що навіть "на зебрі" можна переходити дорогу лише переконавшись, що всі машини зупинились.






Фото:sofiya-dn.at.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар