понеділок, 27 березня 2017 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ!

                                                             
Кожного року в Україні проходить Тиждень дитячого читання. 

Свято, яке дарує радість спілкування, натхнення, пізнання нового і цікавого!
Цей тиждень був насичений різними бібліотечними родзинками:
 вікторини, казки, голосні читання, знайомство з періодикою, майстер клас, як самому зробити закладку для книги та ще багато різних цікавинок.

20 БЕРЕЗНЯ


До 3-А класу (кл. керівник Цаприка А.А.) були запрошені наші колеги із бібліотеки Сімейного читання. Вони провели огляд періодики(тобто розказали чим відрізняється журнал від газети) та провели майстер-клас: "Зроби закладку для своєї книжечки ". Всі учні прийняли активну участь та виготували власноруч цікаві закладки  із паперу та розмалювали їх олівцями. 

21 БЕРЕЗНЯ


Казкова квіткова країна, де живуть своїм життям маленькі чоловічки. Так, звісно, ж мова йде про цікавий твір М.Носова "Пригоди Нейзнайко та його друзів". 
Учні 3-Б класу (кл. керівник Коротун О.) нещодавно прочитали  цей твір та правильно відповіли на всі питання вікторини, яку приготувала їм бібліотекар.

22 -23 БЕРЕЗНЯ

Групи подовженого дня, а це - учні 3-А, 3-В та 2-Б не тільки читали казки, а ще й приймали активну участь у рольовій грі в народній казці "Теремок". Кожний зіграв та озвучив казкового героя.

24 БЕРЕЗНЯ

Нещодавно в нашій бібліотеці з'явилися нові цікаві твори К. Матюшкіной: "Кіт да Вінчі" та "Віники лапаті або пригоди Вані у личаках і сарафані". Учні 6-В класу (кл. керівник Смішко О.І.) з інтересом та захопленням читали нову книгу. Адже твір дуже веселий та пізнавальний.

25 БЕРЕЗНЯ

Учні 4-Б класу (кл. керівник Бахмут Н.М.) з захопленням зараз читають твір О.Волкова "Чарівник смарагдового міста". Мабуть кожна дитина мріє, як казкова дівчинка Еллі опинитися у такому чарівному місті, а найголовніше мати таких чудових друзів, які допоможуть у скрутну годину.




ВІТАЄМО ВСІХ ІЗ  ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ТИЖНЕМ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ!

 ЯКЩО БАЖАЄШ БУТИ УСПІШНИМ - ЧИТАЙ!










Немає коментарів:

Дописати коментар