вівторок, 15 жовтня 2019 р.

НОВІ ЧАСИ НАРОДЖУЮТЬ НОВИХ ГЕРОЇВ!


      У бібліотеці з’явилися нові книжки-нотатки: «Війна кличе. Стань переможцем!» та «Моя війна» , нотатки бійця добровольчого батальйону особливого призначення «Золоті ворота» Петра Билини – документ нашого часу, що невдовзі, безсумнівно, стане одним із джерел для дослідників історії російсько-української війни, що триває нині.  

                                                      

      14 жовтня  -  День Захисника Вітчизни. Саме цього дня Полянська Олена (вчителька української мови та літератури), яка виборола  почесне  звання «Вчитель року-2019» освітнього закладу, відвідала м. Київ, де відбулося дійство присвячене святу Козацтва. На цьому заході  Олена Вікторівна і  познайомилася з бійцем Української Армії Петром Билиною. Розповіла про наш освітній заклад, який усім серцем  вболіває за наших захисників:проводить різні патріотичні акції, передає на передову малюнки - підтримки з побажаннями  дітей, бере участь у патріотичних заходах.

                                                              

                На згадку про цю незабутню зустріч Петро Билина від щирого серця подарував Олені Полянській дві власні книжки-нотатки з автографом «Війна кличе. Стань переможцем!» та «Моя війна».  Олена Вікторівна люб’язно передала цей безцінний скарб у бібліотеку освітнього закладу, де вони знайшли почесне місце на патріотичній поличці «Тато – захисник Вітчизни». Тепер кожний бажаючий  має змогу прочитати та переглянути нотатки для проникливих роздумів над долею нашої країни, подіями її минулого та сьогодення.





sofiya-dn.at.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар