вівторок, 12 грудня 2017 р.

ВІРШ СОЛДАТУ. ЛІТЕРАТУРНЕ СУЗІР'Я М.ДНІПРОРУДНЕ

       
                                                   
    
        8 ГРУДНЯ у освітній заклад були запрошені поетеси м. Дніпрорудне: Людмила Дзвонок, Надія Літвінцова та Інга Ус. Гостинно зустрічав митців 6-Б клас під керівництвом О.С.Староконь.
          Цими днями, а саме 6 грудня, Україна відзначала річницю Збройних Сил України. Це - свято чоловіків, юнаків, які відслужили в армії, і тих, хто про це тільки мріє.
   З метою виховання патріотичного почуття, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння  в учнівської молоді бібліотекарі запросили митців провести  поетичний урок присвячений нашим захисникам.
    Маленька збірочка віршів "Вірш солдату" змогла розповісти учням про людей, які стоять там - на фронті. Поки в мирних містах, селах, люди ще сплять, прокидаються під перші промені сонця, бійці прокидаються від перших пострілів куль. У кожного з них є сім'я, родина, друзі. Їм є що втрачати... 
         Діти змогли усвідомити та пережити усю глибину поетичних рядків, в які закладені почуття відваги, захисту Батьківщини, милосердя та любові.
       Після закінчення літературної зустрічі було зроблене загальне фото на згадку про яскраві враження та духовні перлинки, які принесли з собою поетеси нашого міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар