середа, 6 грудня 2017 р.

ВИХОВУЄМО МУЖНІСТЬ


   5 грудня  на ГПД
 у бібліотеці навчального закладу 
відбувся бібліотечний урок у 2-Б класі (кл. керівник М.А.Грицик) присвячений Дню Збройних Сил України, який Україна відзначає 6 грудня. 

    Учням було запропоновано прослухати та обговорити книгу "Діти-герої", яку читали їхні батьки та дідусі з бабусями. В цій книзі немає придуманих героїв. Кожний хлопчик та дівчинка, про яких йдеться у книзі,справді жили серед нас. Вони відзначилися безсмертними героїчними подвигами в ім'я Батьківщини, рідної неньки України.  Події  розвивалися в часи другої Світової війни, коли фашистські загарбники захопили нашу землю. Не тільки дорослі боронили свою батьківщину, але й діти в тилу ворога  всіляко допомагали та боронили свій край. Багато з них загинули.
    Зараз  Україна переживає тяжкі часи. На її територїї знаходяться загарбники, і багато батьків наших учнів воюють в зоні АТО та захищають кордони від ворога. Патріотизм починається з дому, зі школи, з бібліотеки.
    Другокласникам сподобалися розповіді. Вони дивувалися та співчували подвигам  дітей-героїв. Адже герої книги майже  однолітки наших учнів. І цей момент дуже вразив дітей.
  ВИХОВУЄМО МУЖНІСТЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар